Maanrakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 24.10.2021

Etsinnässä maanrakennustyöntekijöitä asiakasyrityksiimme ympäri Pirkanmaan!

Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti rakennustyömaiden pohja- ja perustustyöt sekä talojen pohja- ja piharakenteet. Työtehtävät pitävät sisällään mm. kaivinkoneenkuljettajan avustamista, maankaivuutöitä lapiolla, kivityöt ja asennustyöt. Kohteet ovat vaihtuvia Pirkanmaan alueella. 

Etsimme työntekijöitä, joilla kokemusta maanrakennustyömaiden työtehtävistä ja mahdollisesti alan koulutus. Kokemus täryjyrän ja tasolaserin käytöstä katsotaan eduksi. Kokemus ei ole silti työn edellytys, sillä myös lapiomiehen töitä on tarjolla, jossa voit hankkia kokemusta ja edetä urallasi! Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on eduksesi. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

 Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työnekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi. Työn aloitus on sopimuksen mukaan syksyn aikana!

Yhteystiedot: HR-konsultti Jenna Rantanen 040 667 9544

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, rakennusala, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Nokia

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.