Maanrakennustyöntekijä pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 18.7.2024

Maanrakennustöitä pääkaupunkiseudulla! 

Löytyykö sinulta kiinnostusta ja intoa maanrakennusalalla työskentelyyn? Etsimme tekevällä asenteella varustettuja tekijöitä pääkaupunkiseudulle erilaisiin maanrakennustehtäviin!

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden tekoa. Tulet myös työskentelemään yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Työkohteet ovat vaihtuvia pääkaupunkiseudun alueella

Edellytämme hakijoita: 

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta maanrakennustyömaiden tehtävistä tai alan koulutus. Lisäksi tasolaserin ja täryjyrän käytön osaaminen on plussaa. Katsomme eduksesi maanrakennuspiirrustusten lukutaidon. Se mitä kuitenkin kaikkein eniten arvostamme on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan sekä aito halu oppia! Tulet työskentelemään tiimissä ja kaivinkoneenkuljettajan työparina, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot korostuvat tässä työtehtävässä. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi ja helpottaa liikkumista työkohteisiin.

Työ edellyttää myös: 

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Tarjoamme sinulle: 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Tarjoamme sinulle mukavat työvaatteet sekä vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on yleisesti maanrakennustyöntekijän tehtävissä 13,90€/h-16,02€/h. Palkka on neuvoteltavissa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tämän lisäksi välittävä HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajalle. 

Näetkö itsesi jo näissä hommissa? Laita hakemuksesi tulemaan! 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, perämies, rakennusala, raksa, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa 

Ilmoitusnumero: 108273118

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus