Maanrakennustyöntekijä, KESÄTYÖ 2023

Muurame, Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Uurainen

Haku päättyy 31.3.2023

Kesätöihin maanrakennustyöntekijäksi!

Pysyykö lapio käsissäsi? Olit sitten motivoitunut alalla vasta aloittava tai jo maanrakennuksen ammattilainen, hae meille! Etsimme sinulle töitä osaamisesi mukaan.

Etsimme Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle maanrakennustyöntekijöitä monipuolisille työmaille kesäkaudeksi 2023. Työkohteet ja keikkojen kestot vaihtelevat asiakkaidemme työmaiden mukaan. Työtehtäväsi voivat olla mm. kaivojen ja viemäriputkien asennuksia, pyöräkuormaajalla ajoa, tärylätkän käyttöä, tasolaserin käyttöä ja styroksin laittoa. Lisäksi päivääsi voi kuulua myös kaivinkoneenkuljettajan avustamista, maankaivuutöitä lapiolla sekä kivitöitä. Kerrothan hakemuksessa kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi, sillä kohteet määräytyvät osaamisesi ja motivaatiosi mukaan. 

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Vaikka et vielä omaisi alalta kokemusta, korvaat sen niitäkin tärkeämmillä asioilla, eli innokkuudella tehdä ja oppia uusia asioita. Hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan, sillä työ on ajoittain raskasta. Vaatimuksena työlle on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä täysi-ikäisyys. Tieturvakortti katsotaan eduksesi. Auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemistasi, mutta ei ole työn edellytyksenä.

Tarjoamme työntekijälle palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset työvaatteet ja suojavarusteet sekä verkostoitumismahdollisuudet alan yritysten kanssa. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan. Jyväskylän toimiston raksatiimi on tukenasi koko työsuhteen ajan.

Älä epäröi laittaa hakemusta, jos kesäkausi 2023 näissä hommissa voisi kiinnostaa! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten hakemus kannattaa jättää pikaisesti.

Lisätietoja:

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / p. 045 125 2737

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

avainsanat: infra-ala, maanrakennusala, Jyväskylä, Keski-Suomi, raksa, maanraksa, keikkatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!