Maanrakennustyöntekijä, KESÄ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 10.7.2022

Hiiohoi, töitä näkyvissä! eikun maata, EI vaan molempia!  Maanrakennusala kaipaa itselleen tulevaisuuden osaajaa, nimittäin asiakasyrityksemme etsii nälkäistä kesätyöntekijää, jolla on kova halu ja motivaatio kehittyä maanrakennustyötehtävien pariin! Työnkuvaasi kuuluvat avustavat työtehtävät sekä lapiointi-, että kaivuutyöt. Lisäksi saat työtä oman osaamisesi mukaan. Voit hakea työtä, mikäli olet alan opiskelija, työtön tai muuten vain kiinnostunut maanrakennuksesta tai jo kokemusta omaava. 

Lisäksi sinun ei tarvitse olla öissä töissä, eikä missään myymälöissä, vaan maanrakennustyöntekijänä eri kohteilla säännöllisin työajoin, kello 7.00 – 15.30. Lisäksi palkkaa me maksamme kilpailukykyisen rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

 

Lisäksi odotamme sinulta:

  • Motivaatiota ja halua kehittyä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Aitoa kiinnostusta maanrakennusta kohtaan
  • Eduksesi katsomme koulutuksen / kokemuksen

 

Laita hakemusta tulemaa!

  • HR-koordinaattori, Sami – 040 667 9544

 

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa, maanrakennus, maanrakennusaputyöntekijä, kesätyö, 2022, Infra, maanrakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.