Maanrakennusaputyöntekijöitä Tampereen seudulle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.3.2023

Uraansa aloittelevia maanrakennusaputyöntekijöitä Tampereen seudulle! 

Maanrakennusaputyöntekijänä työskentelet avustavissa maanrakennustöissä. Työtehtäväsi sisältävät mm. lapiotyötä ja erilaisia mittaustyötehtäviä sekä pääset osaksi ammattilaisten tiimiä. 

Kokemus maanrakennuksesta, tasolaserin- ja täryn käytöstä katsomme eduksesi, mutta nämä eivät ole este työllistymiselle, mikäli kokemusta ei vielä ole, sillä nimensä mukaan etsimme aloittelevaa työntekijää!

Motivaatio, mielenkiinto työtä kohtaan ja asenne antavat anteeksi osan puuttuvasta kokemuksesta. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/.

Työ alkaa mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työaikasi arkipäivisin on 7-15.30. Töitä on uudis-, saneeraus- kuin maantiekohteissa ja työmaan päätyttyä sinulla on mahdollisuus siirtyä toiselle työmaalle.  Palkkaus on maanrakennusalan TES mukaan. Mikäli hommat sujuvat mukavasti ja ongelmitta, on sinulla mahdollisuus työllistyä kauttamme erilaisiin rakennusalan tehtäviin pitkäksikin aikaa!

Laita hakemuksesi pikimmiten tulemaan tai soita, niin katsotaan sinulle haastatteluaika!

  • HR – Koordinaattori Sami, Puh. +358 40 667 9544

Mikäli tämä ei ollut ihan se just sun juttu, WorkPowerilta löytyy myös paljon muitakin mahdollisuuksia! Lisää työpaikkoja: www.workpower.fi

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: maanrakennus, tampere, pirkanmaan, rakennusaputyöntekijä, maanrakennusaputyöntekijä, raksa, rakennus, infra-ala

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!