Maanrakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 21.7.2024

Maanrakennusaputyöntekijä Tampereen seudulle 

Työnkuvaasi kuuluu erityisesti kaivinkoneen avustavat työtehtävät, kuten rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, putkiasennukset, sekä muut lapiointi- ja kaivuutyöt. Odotamme ennen kaikkea reipasta työotetta, mutta aikaisempi kokemus maanrakennustehtävistä katsotaan tässä tehtävässä eduksesi. Työmaiden sijaintien vuoksi eduksesi on myös auton käyttömahdollisuus. 

Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työaika on arkisin kello 7.00 – 15.30, joten työt ja työkalut eivät siis seuraa sinua kotiin, vaan ne jäävät odottamaan työmaalle. Palkan maksamme aina alan TES mukaisesti, palkan ollen kokemuksesi mukaan 11,95 €/h-14,90 €/h + TES mukaiset lisät.

Toivomme sinulta:

  • Motivaatiota ja halua kehittyä
  • Aitoa kiinnostusta maanrakennusta kohtaan
  • Alan koulutus / aikaisempi kokemus on eduksesi

Kerrothan meille jo hakemuksessasi osaamisestasi!

Lisätietoja: Konsultti, Ira  – 040 667 9544  ja HR-koordinaattori Katri – 040 832 4363

WorkPower on toiminut yhdessä rakennusalan tekijöiden kanssa 20 vuotta. Tulet saamaan työsuhteesi tueksi osaavan raksatiimin ja laadukkaat työturvallisuusvarusteet. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, infra-ala, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa, maanrakennus, maanrakennusaputyöntekijä

Ilmoitusnumero: 108566669

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus