Maanrakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Asiakasyrityksemme etsii nälkäistä kesätyöntekijää, jolla on kova halu ja motivaatio kehittyä maanrakennusaputyöntehtävien parissa! Työnkuvaasi kuuluu avustavat työtehtävät sekä lapiointi-, että kaivuutyöt. Lisäksi pääset tutustumaan myös muihin alan työtehtäviin osaamisesi mukaan. Voit hakea työtä, mikäli olet alan opiskelija, työtön, alan vaihtaja tai muuten vain kiinnostunut maanrakennuksesta. Kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa maanrakennustöiden parissa! 

Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työaika arkisin kello 7.00 – 15.30. Työt ja työkalut eivät siis seuraa sinua kotiin, vaan se ne jäävät odottamaan käskyttäjää työmaalle. Palkkaa maksamme kokemuksesi sekä alan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa kesäkuun alkupuolella. 

Odotamme sinulta:

  • Motivaatiota ja halua kehittyä
  • Aitoa kiinnostusta maanrakennusta kohtaan
  • Alan koulutus / aikaisempi kokemus plussaa

Laita meille hakemuksesta tulemaan! Lisätietoja: 

  • HR-koordinaattori, Sami  – 040 667 9544

Tästä linkistä lisää kesäduunia: www.kesaduunia.fi

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut alla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, infra-ala, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa, maanrakennus, maanrakennusaputyöntekijä, kesätyö, 2023

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus