Maanrakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 14.7.2024

Me olemme WorkPower – työpaikka, jossa unelmat rakentuvat ja betonipöly on arkemme glitteriä.

Olemme supisuomalainen henkilöstöalan mestari, jossa on paiskittu hommia yli 20 vuoden ajan. Joka vuosi työllistämme lähemmäs sata loistotyyppiä kesätöihin rakennusalalle. 

Maanrakennustyöntekijän työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti rakennustyömaiden pohja- ja perustustyöt sekä talojen pohja- ja piharakenteet. Työtehtävät pitävät sisällään mm. kaivinkoneenkuljettajan avustamista, maankaivuutöitä lapiolla, kivityöt ja asennustyöt.

Etsimme työntekijää, jolla kokemusta maanrakennustyömaiden työtehtävistä ja mahdollisesti alan koulutus. Kokemus täryjyrän ja tasolaserin käytöstä katsotaan eduksi. Kokemus ei ole silti työn edellytys, sillä myös lapiomiehen töitä on tarjolla, jossa voit hankkia kokemusta ja edetä urallasi! Työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on eduksesi. Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti, auton käyttömahdollisuus plussaa. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Töitä on tarjolla kesäkuusta syyskuulle, aloitus sovittavissa joustavasti. Rakennusalalla työaika pääsääntöisesti ma-pe klo 7-15.30 ja palkan maksamme aina rakennusalan TES mukaisesti.

Ymmärrämme, että elämä ei pyöri pelkän raksan ympärillä – voit työskennellä niin kuin sulle parhaiten sopii, oli se sitten täysillä tai osa-aikaisesti. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja saat tukea ja ohjausta välittävältä raksatiimiltämme, kun kehität taitojasi rakennusalan ammattilaisena.

Kesätöiden lisäksi meillä voit suorittaa haalariharjoittelun. Töiden lomassa saat jalan oven väliin ja pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa. Meillä sinulla on mahdollisuus sovittaa duunit ja opiskelut yhteen, joten voit vaikkapa työskennellä opintojen ohessa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi verkkosivujemme kautta, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä, mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa

Katri Mäkinen – p. 040 832 4363

Ira Martin – p. 040 676 6383

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, raksa, rakennusala, maanrakennus, infra, Pirkanmaa, avoimet työpaikat

Ilmoitusnumero: 104965377

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus