Maanrakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Lempäälä, Nokia, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 21.2.2022

Etsimme kesäksi 2022 asiakasyritystemme työmaille maanrakennusaputyöntekijöitä Tampereelle!

Meillä työskentelee päivittäin noin 250 rakennusalan ammattilaista Tampereella ja sen lähikunnissa. Emme välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, meille tärkeintä on innokas ja oppimishaluinen työote. Maanrakennusaputyöntekijän tehtäviin kuuluu laajasti erilaisia avustavia tehtäviä, mm. raivaus- ja lapiointitöitä. Työtehtävät mahdollisesti määräytyvät myös oman osaamisesi mukaan. Asiakasyrityksissämme saat ammattilaiset työkavereiksi, heiltä saat oppia ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen. Työaika ma-pe 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Rakennusalan TES lähtöpalkka on minimissään lomarahan kanssa 12,44 €/h ja nousee aina kokemuksesi mukaan! Työturvallisuuskortti työn edellytyksenä. Tarvittaessa voit katsoa työturvallisuuskorttikoulutuksia täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Tämä paikka on Sinulle, mikäli etsit työtä tukemaan opinojasi tai haluat päästä infra-alalle ja oppia uutta. Tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mukavan ja nuorekkaan tiimin WorkPowerin toimistolla! Hakemuksen voit jättää ilmoituksen alla olevasta linkistä. Voit olla myös suoraan yhteydessä kiinnostuksestasi soittamalla. Nähdään videohaastattelussa!

Yhteystiedot: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: kesätyö 2022, avoimet työpaikat, infra-ala, maanrakennus, maaraksa, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.