Maanrakennusaputyöntekijä, KESÄ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.8.2022

Kesä on jo pian ohi ja syksy on edessä, nyt viimeinen mahdollisuus työllistyä loppukesäksi

Sinulla on siis vielä mahdollista työllistyä kesän loppusuoralle! Koulujen alkuun on esimerkiksi vielä noin kuukausi, joten olisiko tästä sinulle vielä massiviikot ennen sitä? Emme etsi välttämättä valmiita ammattilaisia, meille tärkeintä on innokas ja oppimishaluinen työote. Meillä olisi vielä just mahdollisesti sinulle töitä loppukesän ajaksi esimerkiksi ennen koulun alkua. 

Maanrakennusaputyöntekijän tehtäviin kuuluu laajasti erilaisia avustavia tehtäviä, mm. raivaus- ja lapiointitöitä. Työtehtävät mahdollisesti määräytyvät myös oman osaamisesi mukaan. Asiakasyrityksissämme saat ammattilaiset työkavereiksesi, heiltä saat oppia ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi mielenkiintoisten projektien parissa. Lisäksi aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Työaikasi on arkisin 7.00 – 15.30. Aiempi kokemus katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työn edellytyksenä. Tarvittaessa voit katsoa työturvallisuuskorttikoulutuksia täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Tämä paikka on Sinulle, mikäli etsit työtä tukemaan opintojasi tai haluat päästä infra-alalle ja oppia uutta. Tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mukavan ja nuorekkaan tiimin WorkPowerin toimistolla! Hakemuksen voit jättää ilmoituksen alla olevasta linkistä. Voit olla myös suoraan yhteydessä kiinnostuksestasi soittamalla. Nähdään videohaastattelussa!

Ota yhteyttä: 

  • HR-koordinaattori Sami, – 040 667 9544

avainsanat: kesätyö 2022, avoimet työpaikat, infra-ala, maanrakennus, maaraksa, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä, Tamper

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.