Maanrakennusaputyöntekijä, KESÄ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.6.2022

Hiiohoi, töitä näkyvissä! eikun maata, EI vaan molempia!  Maanrakennusala huutaa sankaria, nimittäin asiakasyrityksemme etsii nälkäistä kesätyöntekijää, jolla on kova halu ja motivaatio kehittyä maanrakennusaputyöntehtävien parissa! Työnkuvaasi kuuluvat avustavat työtehtävät sekä lapiointi-, että kaivuutyöt. Lisäksi pääset tutustumaan myös muihin alan työtehtäviin osaamisesi mukaan. Voit hakea työtä, mikäli olet alan opiskelija, työtön, alan vaihtaja tai muuten vain kiinnostunut maanrakennuksesta. Kohde sijaitsee Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä.

Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi sinun ei tarvitse olla öissä töissä, eikä missään myymälöissä, vaan maanrakennusaputyöntekijänä eri kohteilla mukavan säännöllisin työajoin, kello 7.00 – 15.30. Työt eivät siis seuraa sinua kotiin, vaan se ne jäävät odottamaan käskyttäjää sinne työmaalle. Palkkaa me maksamme kokemuksesi sekä alan työehtosopimuksen mukaan. 

Odotamme sinulta:

  • Motivaatiota ja halua kehittyä
  • Aitoa kiinnostusta maanrakennusta kohtaan
  • Alan koulutu / kokemus plussaa

 

Laita meille hakemuksesta tulemaan! Lisätietoja: 

  • HR-koordinaattori, Ira Martin – 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri Mäkinen – 040 832 4363
  • HR-harjoittelija, Sami Pasori – 040 667 9544

 

WorkPower tarjoaa sinulle luotettavan työnantajan ja ripeän palkanmaksun. Olemme kotimainen yritys, joka on toiminut toimialalla 20 vuotta. Tälläkin hetkellä satoja työntekijöitä työskentelee kauttamme Pirkanmaan rakennustyömailla. Mikäli tämä työ liippaa läheltä, mutta ei kuitenkaan ole juuri sitä mitä haluaisit lähteä kauttamme seuraavaksi tekemään, niin soita tai laita viestiä, ja voimme katsoa sinulle yhdessä mielekkäämmän työnkuvan!

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, infra-ala, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa, maanrakennus, maanrakennusaputyöntekijä, kesätyö, 2022

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.