fbpx

Maanrakennusapulainen

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.9.2021

Me WorkPowerilla rekrytoidaan maanrakennusalan avustavia käsiä!

Maanrakennusalan lapiomiehen työtehtäviin lukeutuu mm. lapiohommat, maankaivuutyöt, kaivinkoneenkuljettajan avustaminen, maaeristyksen purkaminen, aitojen tekeminen ja vesijohtoverkon rakentamisen avustamistyöt. Niin kuin arvata saattaa, työ on fyysistä, joten hyvä peruskunto on eduksesi. Peruskunnon lisäksi työntekemisen iloa ja turvallisuutta ei saa unohtaa ja siksipä työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tartu lapiota kahvasta ja lähetä meille hakemus!

Työ on keikkatyötä eli myös työmaakohteet vaihtelevat keikkojen mukaisesti Pirkanmaan alueella. Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työntekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Kysy meiltä rohkeasti lisätietoja:
HR-Koordinaattori Jenna Rantanen, 040 667 9544

Avainsanat: maanrakennusala, maaraksa, lapiomies, Tampere, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.