Maalauslinjastolle ripustaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 21.4.2024

Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylään maalauslinjastolle ripustajaa.

Työnkuva:

Työtehtäviisi maalauslinjaston ripustajana kuuluu tuotteiden ja komponenttien tarkistaminen ennen maalausprosessia, jotta varmistetaan niiden asianmukainen kunto ja valmius maalattavaksi. Tehtäviisi sisältyy myös tuotteiden ja komponenttien ripustaminen erityisiin koukkuihin tai hyllyihin, jotka on suunniteltu kantamaan niitä maalauslinjaston läpi. Tämä edellyttää usein tarkkaa silmää ja hyvää käsien ja sormien koordinaatiota.

Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tuotteiden järjestäminen tehokkaasti ja ergonomisesti, jotta maalausprosessi sujuu mahdollisimman hyvin ja tuotteiden laatu säilyy korkeana. Sinun tulee seurata maalauslinjaston toimintaa ja varmistaa, että tuotteet etenevät sujuvasti linjaston läpi, puuttuen mahdollisiin ongelmiin nopeasti ja tehokkaasti.

Kun tuotteet ovat käyneet läpi maalausprosessin, tehtäviisi kuuluu niiden irrottaminen varovasti koukuista tai hyllyistä ja siirtäminen seuraavaan työvaiheeseen. Tarkistat valmiit tuotteet ja varmista, että niiden maalausjälki on tasainen, virheetön ja laadukas.

Työympäristön siisteys ja turvallisuus ovat myös tärkeitä työtehtäviäsi, joten pidä työalueesi siistinä ja järjestyksessä sekä noudata työturvallisuusmääräyksiä.

Mitä toivomme?

Työ ei vaadi ennakko-osaamista, mutta toivomme sinulta hyvää asennetta työtä kohtaan, motivaatiota ja valmiutta fyysiseen työhön. Koulutukseltasi voit olla esim. rakennusalan, metalli- tai muun teollisuuden alan työntekijä.

Kyseessä on 2-vuorotyö ja henkilö haetaan pidempään työsuhteeseen kokoaikaisen työviikkoon.
Palkkauksessa käytetään teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

WorkPower on aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Hae pian oheisesta linkistä, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja töitä olisi heti tarjolla halutessasi. 

Lisätietoja: Santeri Lahdelma, santeri.lahdelma@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 97127197

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus