Maalari

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 5.12.2021

Terve! Etsimme asiakasyrityksellemme Helsingisissä sijatsevalle työmaalle ammattitaitoisia ja kokeneita maalareita. Työ pitää sisällään sisä-ja ulkomaalauksia pensselillä, telalla ja ruiskulla kokemuksesi mukaan. 

Odotamme hakijalta:
Edellytämme aiempaa kokemusta maalauksista, sillä etsimämme henkilö kykenee itsenäiseen työhön. Motivaatio uuden oppimiseen ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti ovat kuitenkin avainasemassa. Lisäksi toivomme reipasta ja jämäkkää asennetta. Huolellinen ja tarkka työnjälki on erittäin tärkeää. Maalarin tehtävät edellyttävät monipuolisia käytännön taitoja ja käsityötaitoja. Maalarin on tunnettava sisä-ja ulkopintojen käsittelytekniikat sekä niissä käytettävät paikkaus-, pohjustus-, maalaus- ja lakkaustarvikkeet. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään monipuolisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Tässä tehtävässä palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Osaavalla ja motivoituneella tekijällä on oiva mahdollisuus pitkäänkin työskentelyyn asiakasyrityksessämme. Saat meiltä käyttöösi laadukkaat työvaatteet sekä aurinkoisen HR-tiimin tuen menestystäsi tukemaan. 

Hakuprosessi:
Mikäli kuvaus täsmää sinuun, jätä hakemuksesi jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamistasi ja työkokemustasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien maalareiden löydyttyä. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: maalari, maalaus, rakennusala, Vantaa, Helsinki, Espoo, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.