Maalari Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 26.6.2022

Maalari hakusessa! 

Haemme asiakasyrityksellemme maalaria vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle, Tampereen keskustan läheisyyteen. 

Maalarina työnkuvaasi kuuluu kerrostalojen julkisivuja, parvekkeiden lattioita, talojen sokkeleita, rakennusten sisäseiniä, ulkomaalauksia sekä erilaisia sisäseinien maalausta sekä suojausta. 

Maalarin työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti  Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta. Lähetä meille hakemus ja kerro omasta maalarin taustastasi, kiinnostuksestasi ja millaiset kohteet olisivat sinun mieleesi. Oman osaamisesi / kokemuksesi mukaan voimme kartoittee juuri sinulle sopivaa kohdetta.

Työaika on normaalisti arkisin 7-15.30. Palkan maksamme työkokemuksesi mukaan, maalausalan työehtosopimusta noudattaen. Matkakorvaukset sekä työkalukorvaukset kuuluvat työsuhteeseen.

Maalareiden ammattiosaaminen on työmailla arvostettu taito. Lisäksi me täällä WorkPowerilla arvostamme osaamistasi sekä kokemustasi, olit sitten nykyinen tai tuleva ammattilainen. Kiitos hakemuksestasi jo etukäteen, käymme hakemukset läpi saapumisjärjestyksessä. 

WorkPowerin kautta on työllistynyt tällä hetkellä yli 250 rakennustyöntekijää vaihteleviin rakennusalan työtehtäviin. Olemme kotimainen lähes 20 vuotta alalla toiminut yritys, jossa työntekijöiden tukena on aina välittävä HR-tehotiimi. 

Lisätietoihin sekä mahdollisiin kysymyksiisi vastaa:

  • HR-koordinaattori, Ira 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri 040 832 4363
  • HR-harjoittelija, Sami 040 667 9544

avainsanat: maalari, Tampere, Pirkanmaa, kesätyö, maalaus, työpaikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.