Maalari pääkaupunkiseutu

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 29.7.2024

Ammattitaitoisia maalareita pääkaupunkiseudulle!

Löytyykö sinulta vankkaa kokemusta maalarin tehtävistä? Haemme nyt ammattitaitoisia maalareita asiakasyrityksillemme ympäri pääkaupunkiseutua!

Odotamme hakijalta:

Etsimme tekijöitä, joilla löytyy aiempaa työkokemusta maalauksista. Lisäksi toivomme itsenäistä ja jämäkkää asennetta työntekoon. Huolellinen ja tarkka työnjälki on erittäin tärkeää kyseisessä tehtävässä. Sinun on tunnettava sisä- ja ulkopintojen käsittelytekniikat sekä niissä käytettävät paikkaus-, pohjustus-, maalaus- ja lakkaustarvikkeet. Toivomme myös osaamista pensselillä, telalla ja ruiskulla maalaamisesta. Tämän lisäksi edellytämme suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:

Meidän kautta pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Palkkasi määräytyy työehtosopimuksen mukaan, joka on maalareille yleensä 14,75-17,68€/h. Osaavalla ja motivoituneella tekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäänkin työskentelyyn asiakasyrityksessämme! Saat meiltä myös kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen kaikissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Koetko olevasi etsimämme maalari? Laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!  Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien maalareiden löydyttyä Kuvailethan hakemuksessasi osaamistasi ja työkokemustasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: maalari, maalaus, rakennusala, Vantaa, Helsinki, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 109481121

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus