Maalari

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 13.7.2022

Etsimme asiakasyrityksillemme jo hieman kokemusta hankkineita maalareita. Jos sinulla on tarkka ja vakaa kädenjälki, niin hae jo tänään!

Työtehtäväsi voivat koostua monipuolisista maalarin työtehtävistä niin ulko- kuin sisämaalausten parista. Sinulta löytyy myös osaamista maalaamisen pohjatöiden tekemiseen. Työpäiväsi voivat kulua muun muassa kattoja, seiniä, ovia, ikkunoita tai sokkelia maalatessa. Kerrothan hakemuksessasi millaista maalausosaamista olet kerryttänyt ja löytyykö sinulta tapetointiosaamista tai muita erityistaitoja alalta. 

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, sillä työkohteet voivat sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. Toivomme, että sinulla on ripeä ja huolellinen työskentelyote sekä pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. 

WorkPowerin kautta työskennellessäsi saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla asiakkaidemme tilausten mukaisesti ainakin kesän ja alkusyksyn ajalle, mutta hyvälle tekijälle töitä voi löytyä pidemmäksikin aikaa! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemustasi tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian ja liity WorkPowerin iloiseen joukkoon. 

Lisätietoja:

Sarianne Moisio, HR Trainee
sarianne.moisio@workpower.fi / p. 045 125 2737

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
jere.ollinen@workpower.fi / p. 040 531 4419

avainsanat: maalari, pintakäsittelijä, rakennusala, raksa, jyväskylä, keski-suomi, avoimet työpaikat

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.