Maalari

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 31.5.2022

Onko sinulla vielä kesän suunnitelmat auki? Etsimme kesän ja syksyn ajaksi jo kokemusta hankkineita maalareita asiakasyrityksiimme.

Etsimme Keski-Suomen alueelle maalareita erilaisiin kohteisiin suorittamaan monipuolisia maalaustehtäviä. Työpäiväsi voivat kulua sisä- ja ulkomaalausten, kuten kattojen, seinien, sokkelien, ikkunoiden sekä ovien, parissa. Hakemuksessasi voit kertoa aiemmin hankitusta osaamisestasi sekä siitä, millaiset työtehtävät ovat sinulle mielekkäimpiä. Voit myös mainita, jos olet kerryttänyt tapetointiosaamista tai muita erityistaitoja alalta. 

Odotamme sinulta vakaata kädenjälkeä sekä itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta. Työssä edellytämme aiempaa maalauskokemusta sekä täysi-ikäisyyttä. Työkohteisiin tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, koska työkohteet voivat sijaita julkisen liikenteen ulkopuolella. 

Kauttamme saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja asianmukaiset suojavarusteet. Palkkaa maksamme ammattiosaamisesi mukaan. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuotta. Jyväskylän toimiston raksatiimi on tukenasi koko työsuhteen ajan.

Liity WorkPowerin iloiseen joukkoon ja lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Töitä pystyt tekemään joustavasti ja aloitus on sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja:

Vilma Kotivuori, HR-koordinaattori
vilma.kotivuori@workpower.fi / p. 045 125 2737

avainsanat: maalari, pintakäsittelijä, rakennusala, raksa, avoimet työpaikat, jyväskylä, keski-suomi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.