Maalari, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa

Haku päättyy 31.3.2023

Maalareita kesäkaudelle 2023!

Etsimme kesäkaudelle maalareita asiakasyrityksillemme, joilla on jo jonkin verran kokemusta maalaustöistä. Voit myös olla alan opiskelija, jolla on jo kertynyt kokemusta erilaisista maalaus- ja pohjustustöistä. Mikäli sinulla on tarkka ja vakaa kädenjälki, niin jatka lukemista!

Työtehtäväsi voivat koostua monipuolisista maalarin työtehtävistä joko ulko- tai sisämaalausten parissa. Hakemaltamme henkilöltä löytyy myös osaamista maalaamisen pohjatöiden tekemisestä. Työpäiväsi voivat kulua muun muassa kattoja, seiniä, ovia tai ikkunoita maalatessa. Kerrothan hakemuksessasi millaista maalausosaamista olet kerryttänyt ja löytyykö sinulta tapetointiosaamista tai muita erityistaitoja alaan liittyen. Tässä työssä pääset näkemään oman kädenjälkesi.

Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka voit tarvittaessa suorittaa helposti myös etänä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä työkohteet voivat sijaita julkisen liikenteen ulottumattomissa. Toivomme, että sinulla on huolellinen ja ripeä työskentelyote sekä pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

WorkPowerin kautta työskennellessäsi saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja suojavarusteet. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ulkomaalaustyöt voivat alkaa jo aiemmin keväällä. Työtä on tarjolla asiakkaidemme tilausten mukaisesti kesäkaudelle, mutta hyvälle tekijälle töitä voi löytyä maalaustöitä myös kesän jälkeenkin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita hakemustasi tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian ja liity WorkPowerin iloiseen joukkoon. 

Lisätietoja:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

p. 040 531 4419 / anniina.jussila@workpower.fi

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

p. 045 125 2737 / heidi.pulkkinen@workpower.fi

Avainsanat: maalari, pintakäsittelijä, rakennusala, raksa, jyväskylä, keski-suomi, avoimet työpaikat

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!