Maalari, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.5.2022

Kesätöitä olisi nyt jälleen tarjolla ja me WorkPowerilla haemme maalareita kesäksi!

Pysyykö kädessäsi tela ja pensseli? Entä molemmat yhtä aikaa?

Olisitko meidän etsimämme rakennusmaalauksen Picasso, joka maalaa samalla intohimolla ja on tarkka työnjäljestään? Jos tunnistit itsesi, tule meille kesäksi maalaamaan!

Työtehtäviisi saattaa kuulua uudis- ja saneerauskohteiden ulkomaalaus sekä erilaiset pintakäsittelytyöt. Ulkona maalataan mm. seinät, sokkelit, katto, parvekkeet, ikkunat ja ovet. Maalarin työ on hyvin pitkälti itsenäistä puuhaa, joten aiempi työkokemus tai alan koulutus katsotaan eduksi, joten tämä kyseinen kesätyö voisi soveltua esimerkiksi juuri valmistuneelle tai alan opiskelijalle, jolla opinnot ovat jo loppuvaiheessa. Kerro meille siis aikaisemmasta kokemuksestasi ja mitkä ovat sinun vahvuutesi maalarin työssä! Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat touko-kesäkuussa. Työmaakohteet ovat vaihtuvia, mutta sovitun työn valmistuessa työntekijä saa mahdollisuuden siirtyä seuraavaan kohteeseen. Työaika arkisin ma-pe 7-15:30. Palkkaus maalausalan TES mukaan.

Me tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työturvallisuusvaatteet koko työsuhteen ajaksi. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan paikan.

Lähetä meille hakemus alla olevan linkin kautta!  

  • HR-koordinaattori, Ira Martin – 040 676 6383
  • HR-koordinaattori, Katri Mäkinen – 040 832 4363
  • HR-harjoittelija, Sami Pasori – 040 677 9544

avainsanat: maalari, kesätyö, kesä, avoimet työpaikat, raksa, Pirkanmaa, Tampere, Nokia

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.