fbpx

Maalari Jyväskylään

Jyväskylä

Haku päättyy 27.9.2021

Omistatko vakaan käden ja rautaisen maalarin ammattitaidon? Oletko vailla töitä ja haluat päästä näyttämään osaamisesi Keski-Suomen sykkeeseen?

Etsimme asiakasyrityksellemme Jyväskylään maalaria erilaisiin kohteisiin suorittamaan monipuolisia maalaustehtäviä. Kokemus maalaamisesta on välttämätöntä ja hakemamme henkilön pitää olla itsenäiseen työhön kykenevä ja työnlaadun oltava loistavaa. Työtehtäviin voi kuulua seinien, kattojen, sokkelien, ikkunoiden sekä ovien maalausta niin ulkona että sisällä. Kerrothan meille hakemuksessasi millaista kokemusta olet alalta kerryttänyt. 

Mitä haluamme sinusta:

– Vähintään 18 vuoden ikää

– Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– Aikaisempi kokemus on välttämätöntä

– Hyvää fyysistä kuntoa

– Reippautta ja oma-aloitteisuutta

Mitä tarjoamme sinulle:

– Laadukkaat työvarusteet

– Palkkaa vähintään TES:in mukaan, ammattitaitosi huomioiden

– Iloisen raksatiimimme tuen!

– Luotettavan työntantajan, joka on toiminut henkilöstöalalla jo vuodesta 2003

– Loistavat työmahdollisuudet

– Avaimet itsesi kehittämiseen

Olisitko sinä uusi vahvistus joukkoomme? Tule kertomaan meille mitä osaat ja näytä työmaalla osaamisesi ja innokkuutesi! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita rohkeasti hakemusta tulemaan tai ota yhteyttä!

Lisätietoja:

Jere Ollinen, HR Trainee

jere.ollinen@workpower.fi / 040 531 4419

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.