Maalämpökaivojen putkittaja Pohjois-Savon alueelle

Kokoaikainen

Kuopio, Suonenjoki, Leppävirta, Varkaus, Tervo, Iisalmi, Karttula, Keitele, Rautalampi, Vesanto

Haku päättyy 7.2.2023

Etsimme maalämpökaivojen putkittajia Pohjois-Savon alueelle.

Mitä odotamme hakijalta:

Etsimme motivoituneita ja itsenäiseen työskentelyyn pystyviä työntekijöitä maalämpökaivojen putkitukseen/vaakavedon tekemiseen. Työ sisältää pem-putken asennusta, muovihitsaamista, timanttilaitteiden käyttöä läpiviennin teossa sekä pienkaivinkoneella kaivuuta ja loppupeittelyä. Työ sisältää myös kaivinkoneen ajoa. Työhön vaaditaan B- ja C-ajokorttia ja toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta pienempien työkoneiden ajosta. Kaikki rakennusalan kokemus katsotaan eduksi ja perus käsityökalujen tulisi pysyä jo hanskassa. Odotamme sinulta valmiutta reissutyöhön, sillä työkeikkoja voi olla koko Pohjois-Savon alueella ja lähiseuduilla. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Leppävirralla. Ilmoitathan hakemuksessasi mitä rakennusalan kortteja sinulla on suoritettuna.

Mitä tarjoamme:

Asiakasyrityksemme parissa saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhön, jotta pääset mahdollisimman hyvin aloittamaan työtehtävät. Käyttöösi saat työmailla tarvittavat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus Koneyrittäjien liiton maanrakennuksen TES mukaan.

Rekrytointiprosessi:

Rekrytointiprosessi suoritetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Työ on alkuun vuokratyösuhde ja myöhemmin on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Huomaathan, että haastattelut suoritetaan videoyhteyksien välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä:

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Avainsanat: maalämpökaivojen putkittaja, maaraksa, Pohjois-Savo, reissutyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!