Maalämpökaivojen putkittaja

Kokoaikainen

Iisalmi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Nilsiä, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä

Haku päättyy 7.11.2021

Moro! Etsimme maalämpökaivojen putkittajaa Pohjois-Savon alueelle.

Työtä on tarjolla ainakin vuoden 2021 loppuun ja suurella todennäköisyydellä työt jatkuvat pidemmällä sopimuksella vuodenvaihteen jälkeen. 

Mitä odotamme hakijalta:

Etsimme motivoitunutta ja hyvän työasenteen omavaa tekijää. Työhön vaaditaan B- ja C-ajokorttia ja toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta pienempien työkoneiden ajosta. Kaikki rakennusalan kokemus katsotaan eduksi ja perus käsityökalujen tulisi pysyä jo hanskassa. Odotamme sinulta valmiutta reissutyöhön, sillä työkeikkoja voi olla koko Pohjois-Savon alueella. Valmiutta keikkatyöhön. Ilmoitathan hakemuksessasi mitä rakennusalan kortteja sinulla on suoritettuna.

Mitä tarjoamme:

Asiakasyrityksemme parissa saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen työhön, jotta pääset mahdollisimman hyvin aloittamaan työtehtävät.  Päivärahat kaikilta päiviltä, joita ei vietetä hallilla. Hallipäiviltä tarjotaan ruokaraha. Yön yli menevissä keikoissa yövytään hotellissa. Palkkauksen Koneyrittäjien liiton maanrakennuksen TES mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

Joona Jokinen, Asiakkuuspäälikkö
puh. 0408651333
sähköposti joona.jokinen@workpower.fi 

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.