LVI-putkiasentaja MV-Jäähdytys Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 25.10.2021

LVI-PUTKIASENTAJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE (TOIMIPISTE HELSINKI)

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokenutta LVI-asentajaa tai putkiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsingissä sijaitsevaan toimipisteeseen liiketoiminnan vahvassa kasvutilanteessa.

Vuonna 1971 perustetun suomalaisen perheyritystaustaisen yhtiön palvelut keskittyvät kylmä- ja pakkastilojen, jäähdytyksen, lämmityslaitteistojen sekä ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin. MV-Jäähdytys Oy työllistää nykyään jo lähes 190 alan ammattilaista Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa.

Työnantajana MV-Jäähdytys Oy on työntekijän suuntaan kannustava, joustava, rohkea ja vastuullinen. Kaikessa tekemisessämme on loppupeleissä kyse asenteesta, joka kuuluu MV-Jäähdytyksen perusluonteeseen. Mitä tahansa yhtiössämme tehdään – se tehdään hyvin. Samalla hyvällä ja reilulla asenteella huolehdimme, koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme ja annamme avaimet sinulle onnistumiseen työssäsi kaikin tavoin.

Työnkuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasisi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmän, jäähdytyksen ja eri lämmitysmuotojen huolto- ja asennustöihin liittyviä putkitöitä, kuten jäähdytysverkoston putki- ja viemäröintitöitä. Tässä työssä vaaditaan kuvien lukutaitoa ja mahdollinen hitsaustaito on haussa plussaa. Vastaat osaltasi laadukkaasta palvelusta asiakkaan suuntaan – juuri sinun työsi ja palvelusi jättää asiakkaalle suurimman muistijäljen.

Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 8 h/pv), mutta vaihtelee jonkin verran asiakastarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme

Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja lähellä olevan tuen esimieheltäsi sekä sisäiseltä tekniseltä tueltamme onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti. Haluamme tarjota työntekijöillemme myös mahdollisuuksia kehittyä uralla, joten tästä roolista voi olla mahdollista työllistyä jatkossa yrityksemme sisällä myös esimerkiksi kylmä- tai sähkötekniikan puolelle.

Työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut. Näistä esimerkkeinä kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus koko henkilöstölle, laaja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä tietenkin yhteiset tiimien ja alueorganisaatioiden aktiviteetit.

Mitä sinulta edellytetään ja toivotaan tehtävässä menestymisessä?

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta talotekniikan parissa toimimisesta LVI- ja putkitustöissä vähintään muutaman vuoden ajalta. Myös kokemus teollisuuden laitteista ja koneista sekä niihin yhdistyvistä putkitöistä katsotaan eduksi hakuprosessissa.

Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa kokonaistilanne huomioiden. Toimit tiiviissä yhteistyössä kylmätekniikan puolen huolto- ja projektiasentajien sekä tulevien tiimikavereidesi kanssa. Haluat tarvittaessa tukea myös heitä sekä yhdessä tiimiäsi kokonaisuutena onnistumaan ja kehittymään. Avoimelle ja motivoituneelle työyhteisölle työn sujuvuus ja erinomainen asiakaspalvelu ovat kunnia-asioita.

It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia ainakin kohtuullisesti ja sinulla on B-luokan ajokortti.

Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Asiakkuuspäällikkö Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Aluejohtaja Miika Tervo
miika.tervo@mv-jaahdytys.fi
040 450 8246

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.