LVI ja IV osaaja Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 29.8.2022

Etsimme putki- ja ilmanvaihtoasentajia asiakasyrityksellemme Pirkanmaalle!

Työtehtävät:

Työtehtäviisi saattaa kuulua putkiremontit, erilaiset asennukset, huollot sekä korjaukset. Kohteet ovat vaihtuvia ja ne voivat olla esimerkiksi saneeraus- ja uudiskohteita. Lisäksi työkavereinasi toimii tietysti rautaisen kovat ammattilaiset, jotka opastavat sekä avustavat tarpeen tullen. 

Hakija:

Odotamme yli vuoden kokemusta alan työtehtävistä sekä alan koulutusta. Etsimämme asentajat ovat huolellisia, motivoituneita, joustavia sekä asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä. Lisäksi halu oppia on iso plussa. Lisäksi voimassa oleva työturvallisuuskortti on oltava. Putkipuolella hitsaustaito katsotaan eduksesi, mutta ei pakollinen. Mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekin olisi hieno juttu sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuus olisi hyödyksi ainakin alkuun. 

Lisäksi:

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi on 7.00 – 15.30. Palkan maksamme alan työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja ammattitaitosi mukaan. 

Kiinnostaako?

Jätä hakemus ja kerro hakemuksessasi aikaisemmasta kokemuksestasi sekä osaamisestasi. 

Yhteydenottoasi odottaen: 

  • HR-koordinaattori Sami, Puh. 040 667 9544

avainsanat: putkari, putkiasentaja, LVI, IV tampere, pirkanmaa, putkiasentaja, talotekniikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.