LVI-asentaja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 11.7.2022

Moikka! Haemme nyt asiakkaamme kasvavaan joukkoon hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustettua LVI-asentajaa pääkaupunkiseudulle vaihteleviin kohteisiin. 

Pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa LVI-tehtävissä; lämpö-, vesi ja ilmastointijärjestelmien parissa. Työkohteet vaihtelevat, joten pääset tekemään töitä erilaisissa työympäristöissä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

Olet jo LVI-asennuksista kokemusta ja osaamista kerryttänyt ammattilainen. Odotamme sinulta hyviä käytöstapoja, sekä toimeentarttuvaa ja ammattitaitoista työotetta. Toivomme sinun kykenevän itsenäiseen työskentelyyn, sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Edellytämme hyvää suullista suomen kielen taitoa. Työ on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua menestymään tässä työssä. Lisäksi sinulta tulisi löytyä B-ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme ammattilainen? Mikäli näet itsesi jo näissä hommissa, laita hakemusta tulemaan! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten tänään on hyvä aika lähettää hakemus! Haastatteluprosessi on kaksivaiheinen ja ensimmäinen osa suoritetaan etäyhteyden välityksellä. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055

Avainsanat: LVI-asennus, asentaja, rakennustyö, raksa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.