LVI-asentaja

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Äänekoski, Joutsa, Uurainen

Haku päättyy 26.3.2023

Etsimme nyt LVI-alan ammattilaisia

Haemme nyt asiakasyrityksillemme LVI-asentajia Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle.

Työtehtävät:

Työtehtävät määräytyvät asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti uudis- ja saneerauskohteissa. Työkohteina voivat olla mm. asuinrakennukset sekä liike- ja toimitilat. Työnkuva voi vaihdella uudiskohteiden asennustöistä monenlaisiin huoltotöihin ja saneerauskohteissa laitteiden ja osien vaihtoon. Asennuksiin kuuluvat esimerkiksi pesualtaiden, WC-pönttöjen, hanojen, varaajien, vesijohtojen, viemäriputkistojen, kalusteiden asennukset. Lisäksi asennuksiin voi kuulua myös ilmastointilaitteiden, lämmityskattiloiden, lämpöjohtojen asennukset. LVI-asentajan työnkuvaan liittyy myös hitsaus- ja juotostyöt. Kerrothan hakemuksessasi millaisia tehtäviä olet aiemmin tehnyt.

Tarjoamme sinulle käyttöösi laadukkaat työvaatteet ja asianmukaiset suojavarusteet. Koko työsuhteesi ajan sinua auttaa matalalla kynnyksellä Jyväskylän toimiston raksatiimi, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. Palkkauksessa noudatamme talotekniikka-alan työehtosopimusta, kokemuksesi huomioiden. 

Toivomme sinulta:

– voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia
– aitoa innostusta kerryttää työkokemusta ja oppia lisää
– oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä helpottaa työmaalle kulkemista.

Mikäli kiinnostuit paikasta laita hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Valintoja teemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus on sopimuksen ja asiakkaan tarpeen mukaan. 

Lisätietoja:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori
anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-koordinaattori
heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Avainsanat: LVI, LVI-asentaja, Jyväskylä, rakennus, raksa, Keski-Suomi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!