Lumityöntekijöitä talvelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.2.2023

Huomio Tampereen seudun lumityöntekijät!

Hanget korkeat nietokset ovat toivottavasti pian taas täällä ja etsimmekin asiakkaallemme Tampereen ja Pirkanmaan alueelle apua lumenluontiin. Etsimämme henkilöt ovat nopeita oppimaan uusia asioita ja toivomme tietty myös, että nautit fyysisestä työstä sekä ulkona työskentelystä.

Tähän tehtävään ei vaadita aikaisempaa kokemusta, vaan pärjäät loistavasti hommassa, mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne ja riuska ote työskentelyyn. Työaika ja työpäivien määrä riippuu lumitilanteesta, joten työaikojen suhteen olisi hyvä löytyä joustoa – lunta kun saattaa tulla vaikka aamuyöllä tai viikonloppuna. Lumitilanteen ollessa rauhallinen, tarjolla on myös esimerkiksi rakennusaputyöntekijän ja muuttotyöntekijän töitä ihan joka lähtöön – voit olla samaan aikaan vaikkapa lumenluoja ja rakennusaputyöntekijä!

Palkkaa maksamme Rakennusalan Työehtosopimuksen mukaan, ja työt alkavat joustavasti talven 2023 aikana. Koska lumitöitä on pääsääntöisesti raksalla, eduksesi on, jos sinulta löytyy voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti.

Laita hakemusta tai kysele lisätietoja HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPowerilta saat käyttöösi laadukkaat ja lämpimät työvarusteet, joiden avulla selviät lämpimänä kylminäkin päivinä. Maksamme tietenkin myös korvausta työstäsi ja tarjoamme iloisen sekä lämminhenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

avainsanat: avoimet työpaikat, lumityöntekijä, kolaaja, sesonkityö, talvisesonki, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!