Lumityöntekijä

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 4.12.2022

Hei! Etsimme pääkaupunkiseudulle ahkeria ja työtä pelkäämättömiä lumityöntekijöitä talven ajalle vaihteleviin työkohteisiin. Töiden aloitusajankohta riippuu säästä ja lumitilanteesta!

Työnkuvaus:
Lumityöntekijän työnkuvaan kuuluu lumityöt käsin ja koneellisesti. Lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia kiinteistöalueiden pihatöitä. Työnkuvaan kuuluu myös lumenpudotusta katolta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä, sillä työ voi olla ajoittain hyvinkin raskasta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Edellytämme hakijalta voimassaolevaa työturvakorttia, täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja todella näet työsi jäljen. Työmailla sinua odottaa mukava ja huumorintajuinen työporukka. Saat vähintään TES:n mukaisen palkan sekä mukavat ja lämpimät työvaatteet työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Työt alkavat lumitilanteen mukaan, potentiaalisiin hakijoihin ollaan yhteydessä jo hakuprosessin aikana. Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi

Avainsanat: lumityöntekijä, lumityö, rakennustyömaa, kausityö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!