Lumityöntekijä, talvi 2021-22

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 5.12.2021

Hei ahkera ja työtä pelkäämätön tekijä! Haemme pääkaupunkiseudulle lumityöntekijöitä talven ajalle vaihteleviin työkohteisiin. Töiden aloitusajankohta riippuu säästä ja lumitilanteesta!

Työnkuvaus:
Työnkuvaan kuuluvat lumityöt käsin ja koneellisesti. Lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia kiinteistöalueiden pihatöitä. Näiden lisäksi työhön kuuluu myös lumenpudotusta katolta, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ voi olla ajoittain hyvinkin raskasta, joten hyvä fyysinen kunto on tehtävässä välttämätöntä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei edellytys. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
Tässä hommassa saat nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja näet todella työsi jäljen. Mukava ja huumorintajuinen työporukka ovat valmiina ottamaan sinut vastaan työmailla. Saat vähintään TES:n mukaisen palkan, alkaen 11,05€/h. Saat myös mukavat ja lämpimät työvaatteet työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:
Työt alkavat lumitilanteen mukaan, potentiaalisiin hakijoihin ollaan yhteydessä jo hakuprosessin aikana. Haastattelut käydään etänä videon välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: lumityöntekijä, lumityö, rakennustyömaa, kausityö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.