Lumityöntekijä talveen 2021!

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 21.10.2021

WorkPowerin sääkoordinaattoreiden toiveiden mukaan lumi tekisi tuloaan jo varhain alkutalvesta!

Toivotko sinäkin jo lunta tuomaan valoa syksyn pimeyteen? Oletko jopa miettinyt lumen tulon olevan yksi mahdollisuutesi työllistyä? Me olemme! Nimittäin lumi vaatii aina lumenluojia.

Lumenluojan työ on virkistävää, kuntoa ylläpitävää ja nopeasti opittavissa olevaa puuhaa. Et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta. Tässä työssä lämminverisyys on mukavuuden haluiselle iso etu. Toki työn temmellyksessä veri rupeaa kiehumaan kylmäveriselläkin ja WorkPowerilta saat laadukkaat ja lämpimät työvarusteet. Työaika ja työpäivien määrä riippuu pitkälti lumitilanteesta. Mitä jos lumi ei tulekaan? Ei hätää, sillä meillä pystyt työskentelemään myös esimerkiksi joulun muuttosesongissa tai rakennustyömaiden vilskeessä.

Nyt vain odottelemaan ihania pikkupakkasia, jotka saavat aikaan lumikolien heilumisen, hengityksen höyryämisen ja kiprakan punaiset posket! Varaudu ajoissa tulevan talven työtilanteeseesi ja varmista paikkasi hakemalla jo nyt! Hakemuksen pääset nakkaamaan ilmoituksen alla olevasta linkistä. Tällä hakemuksella olet halutessasi mukana myös ensikesän kesätyöpaikkojen rekryissä!

Nähdään haastattelussa ja jutellaan tulevan talven ja kesän työkuviosi kuntoon!  Yhteystiedot: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, lumityöntekijä, kolaaja, sesonkityö, talvisesonki, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.