Lumityöntekijä pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki

Haku päättyy 10.12.2023

Lumityöntekijöitä Helsinkiin! 

Miltä kuulostaa fyysinen työ ulkona raikkaassa ilmassa? Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle ahkeria lumityöntekijöitä tulevalle sesongille.

Työnkuvaus:

Lumityöntekijän tehtäviin kuuluu lumityöt sekä käsin, että koneellisesti. Tämän lisäksi työ sisältää hiekoitusta ja muita tarvittavia rakennustyömaan pihatöitä. Työnkuvaan saattaa kuulua myös lumenpudotusta katolta, joten työ ei sovi korkeanpaikankammoisille! Työtä tehdään yksin tai muutaman henkilön tiimeissä. Työ on osa-aikaista ja kausiluonteista. Työpäivät ja työaika vaihtelevat lumitilanteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä, sillä työ voi olla ajoittain hyvinkin raskasta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

Tässä tehtävässä pääset nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja todella näet työsi jäljen. Työmailla sinua odottaa mukava ja huumorintajuinen työporukka. Saat vähintään TES:n mukaisen palkan sekä mukavat ja lämpimät työvaatteet työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Työt alkavat joustavasti sopimuksen ja lumitilanteen mukaan. Potentiaalisiin hakijoihin ollaan yhteydessä jo hakuprosessin aikana. Täytä rohkeasti hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: lumityöntekijä, lumityö, rakennustyömaa, kausityö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Uusimaa

Ilmoitusnumero: 88648393

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus