Lumenpudottaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 4.12.2022

Moi! Meillä on haussa asiakkaillemme ahkeria ja työtä pelkäämättömiä lumenpudottajia Uudenmaan alueella.Töiden aloitusajankohta riippuu säästä ja lumitilanteesta!

Työnkuvaus:

Työhön sisältyy lumen ja jääpuikkojen pudotusta kiinteistöjen katoilta sekä räystäiltä. Työtä tehdään yhdessä tiimin kanssa, joten hakemamme henkilön tulee toimia hyvin ryhmässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Hakemamme henkilö on motivoitunut ja reipas sekä omaa voimassa olevan työturvakortin. Hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä tehtävässä. Työ ei sovi korkeanpaikankammoiselle. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakuprosessi:

Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Osuiko tämä kuvaus sinuun? Jätä hakemuksesi jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: lumityöntekijä, lumityö, rakennustyömaa, kausityö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!