Lumenpudottaja talvi 2021-22

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 12.12.2021

Olisitko sinä etsimämme ahkera ja työtä pelkäämätön lumenpudottaja tulevaksi talveksi? Työt sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja lähikunnissa. Töiden alkaminen riippuu säästä ja lumitilanteesta!

Työnkuvaus:

Työhön sisältyy lumen ja jääpuikkojen pudotukset kiinteistöjen katoilta ja räystäiltä. Työtä tehdään tiimissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimältämme henkilöltä löytyy hyvä fyysinen kunto sekä reipas asenne työntekoa kohtaan. Koska työskentely tapahtuu pääosin kiinteistöjen katoilla, ei tehtävä sovellu korkeanpaikankammoisille. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakuprosessi:

Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian säätilanteen mukaan. Mikäli olet hakemamme henkilö, jätä hakemus heti.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin 10-16)

Avainsanat: lumityöntekijä, lumityö, lumenpudotus, lumenpudottaja, rakennustyömaa, kausityö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.