Lossi- ja lauttakaluston sähkömekaanikko Turkuun

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 26.6.2022

Haemme asiakkaallemme Turkuun vakituiseen työsuhteeseen sähkömekaanikkoa lossi- ja lauttakaluston korjaustöihin.

Työnkuva:
Toivomme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vesiliikennekaluston korjaustöistä. Luemme eduksesi myös vahvavirtapätevyyden ja asiakaspalvelukokemuksen!

Työ tapahtuu pääosin korjauskohteessa, joten olethan valmis matkustamaan keikalle lähes päivittäin. Joinain päivinä voit myös olla pidemmällä komennuksella ja viettää yösi työnantajan järjestämässä majoituksessa. Matkasi taittuvat yrityksen huoltoautolla. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta työntekijällä on oltava valmius vuorotyöhön. Korjauksia saatetaan tarvita lyhyelläkin varoitusajalla, joten toivomme, että olet valmis päivystävään työhön ennalta sovittuina ajankohtina.

Työstä sinulle maksetaan kiinteä kuukausipalkka, jonka lisäksi voit ansaita työmyynnillä.

Lisäksi toivomme:
– Joustavaa asennetta ja mahdollisuutta liikkuvaan työhön
– Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
– Paineensietokykyä ja positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:
– Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
– Mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen
– Kilpailukykyisen palkkauksen
– Reilun ja hyvähenkisen työporukan!

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:llä varustetun hakemuksesi nettisivujemme kautta! Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: sähkömekaanikko, korjaus, lossikalusto, lauttakalusto, lossi, lautta, vesiliikenne, mekaanikko

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.