Loppusiivoustaitoinen rakennussiivoja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 24.6.2024

Etsimme huolellista ja toimeen tarttuvaa loppusiivoojaa asiakasyrityksellemme uudiskohteelle Tampereelle!

Loppusiivoojan työ sisältää taso- ja lattiapinnoilta suojien poistoa sekä pölyjen puhdistusta, ikkunoiden ja seinien pesua. Toisessa vaiheessa siivotaan laskeutunut pöly, poistetaan mahdolliset tahrat ja suojataan lattiamateriaalit.  Töiden aloitus tapahtuu joustavasti heinäkuun 2024 aikana, ja kun kyseisen kohteen loppusiivous on tehty, on sinun mahdollista jatkaa töitä toisessa kohteessa. Kauttamme on mahdollisuus työskennellä sekä rakennus – että loppusiivoojan tehtävien parissa.

Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja katsommekin eduksesi kokemuksen erityisesti rakennus- ja loppusiivouksien parissa työskentelystä, jotta suoriudut tehtävistä tarpeen tullen myös itsenäisesti. Tekijässä arvostamme oma-aloitteisuutta ja tekevää asennetta! Palkkaa maksamme aina kokemuksesi ja rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.  Oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi, sillä kohteet tulevat olemaan vaihtelevasti Tampereen alueilla. 

Työllistyminen raksalle edellyttää voimassa olevaa, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämää työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on alalla liki 20 vuotta toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

avainsanat: loppusiivooja, siivous, rakennussiivous, Tampere

Ilmoitusnumero: 104697354

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus