Loppusiivooja saneerauskohteeseen Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.7.2022

Haluatko päästä työtehtäviin, joissa näet konkreettisesti omien kättesi jäljet?

Etsimme huolellista ja toimeen tarttuvaa loppusiivoojaa asiakasyrityksellemme saneerauskohteesseen Tampereelle. Työ sisältää taso- ja lattiapinnoilta suojien poistoa sekä pölyjen puhdistusta, ikkunoiden ja seinien pesua. Toisessa vaiheessa siivotaan laskeutunut pöly, poistetaan mahdolliset tahrat ja suojataan lattiamateriaalit. Kun kyseisen kohteen loppusiivous on tehty, on sinun mahdollista jatkaa töitä toisen asiakasyrityksemme kohteessa. Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja katsomme eduksesi kokemuksen erityisesti rakennussiivouksesta ja lisäksi oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin tekevää asennetta ja intoa oppia! 

Palkkaa maksamme aina kokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta kuitenkin noudattaen. Matkakorvaukset tulevat palkkasi päälle ja työaika raksalla on mukavasti arkisin maanantaista perjantaihin klo 7–15.30.

Ps. Muistathan, että työllistyminen raksalle edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR- koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on alalla liki 20 vuotta toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Tampereen toimipisteen ammattimainen HR-tiimi on myös tukenasi koko työsuhteesi ajan.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.