Logistiikkatyöntekijä Pektra Oy:lle, KESÄTYÖ 2024

Kokoaikainen

Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Pyhtää

Haku päättyy 9.6.2024

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia teollisuuden kesätöitä? Haluatko työskennellä osaavassa ja ammattitaitoisessa työympäristössä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Pektra Oy:lle reipasta ja motivoitunutta logistiikkatyöntekijää kesätöihin Korialle

Pektra Oy on vuonna 1993 perustettu teräsrakenteiden valmistaja, joka toimittaa asiakkailleen teräsrakenteita tarpeiden mukaisesti. Yhteensä tuotannossa työskentelee 13 metallialan ammattilaista.

Lue lisää: https://www.pektra.fi/

Työnkuvaus

Työssäsi Pektra Oy:lla työskentelet monipuolisissa ja itsenäisissä tehtävissä tuotannon ja logistiikan parissa. Pääasiallinen tehtäväsi on logistiikan työtehtävät, mutta toivomme, että pystyt työskentelemään myös metallin poraus- ja sahaustöissä. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa kuormien purkamista ja kokoamista pyöräkuormaajalla sekä siltanostureilla, sekä muita varastonhallinnallisia töitä. Kokemus pyöräkuormaajan käytöstä on tehtävässä välttämätön. Tarvittaessa avustat myös metallien sahauksessa ja porauksessa osaamisesi mukaisesti.

Työskentelet 40h viikossa, maanantaista torstaihin kello 7.00-16.00, sekä perjantaisin 7.00-13.30. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Arvostamme

  • Pyöräkuormaajan käyttökokemusta
  • Eduksi katsomme aiemman kokemuksen metalliteollisuudesta ja / tai logistiikan tehtävistä
  • Omatoimista ja reipasta työasennetta
  • Hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle

Pektra Oy tarjoaa sinulle kokopäiväisen logistiikkatyöntekijän kesätyöpaikan, sekä monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana heidän ammattitaitoista tiimiään. Kesätöitä on tarjolla sovitusti kesä-elokuun ajalle.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Lisätietoja

HR-konsultti Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 3553188

Avainsanat: logistiikkatyöntekijä, varastotyöntekijä, metallityöntekijä, kesätyöntekijä, kesätyö, metalliteollisuus

Ilmoitusnumero: 102190012

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus