Logistiikkapörssi, Uusimaa

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 31.7.2024

Haluatko tavoittaa kerralla yli 500 eri Uudellamaalla toimivaa logistiikka-alan yritystä sekä vastaanottaa juuri sinulle sopivia työtarjouksia? Kyllästyttääkö lukuisten hakemuslomakkeiden täyttäminen? Täytä yksi hakemus ja liity:

WORKPOWER LOGISTIIKKAPÖRSSIIN

Etsimme logistiikka-alan työntekijöitä vakituisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla tapahtuviin töihin. Sadat yritykset ympäri Suomea potevat ennennäkemätöntä työntekijäpulaa ja ovat valmiina palkkamaan, olitpa sitten vanha konkari tai vasta aloitteleva logistiikka-alan työntekijä. Tavoita huima määrä työnantajia, hyödynnä markkinat ja nappaa itsellesi unelmien työ omilla ehdoilla.

Tarjoamme sinulle:

Sopivat työajat. Laadukkaat työvarusteet. Hyvän palkan. Mahdollisuuden valita itse oman uransa suunnan.

Hakuprosessi:

Workpower Oy lähettää säännöllisesti logistiikkapörssi tiedotteen sadoille yrityksille. Yritykset saavat tämän jälkeen tehdä ehdotuksia hallitusti Workpowerin kautta suoraan ehdokkaille. Logistiikkapörssissä työntekijäprofiili esitetään pelaajakorttimaisesti kuvineen ja tietoineen. Logistiikkapörssiin voi liittyä myös anonyymisti ilman kuva tai nimi velvoitetta. Voit joko työllistyä suoraan yrityksen palkkalistoille tai työskennellä Workpower Oy:n kautta turvallisesti, kunnes se oikea löytyy.

Lähetä nettisivujemme kautta tai alla olevaan sähköpostiosoitteeseen seuraavat tiedot: Kasvokuva vaaleaa taustaa vasten, koko nimi ja ikä (asiakkaille paljastetaan vain etunimi ja ikä), asuinpaikkakunta, onko oma auto tai ajokortti ja muut mahdolliset kortit, työhistoria lyhyesti sekä niiden kestot, omatoive työpaikan ja palkan suhteen.

Lisätietoja:

HR-konsultti Petri Räsänen
petri.rasanen@workpower.fi

Avainsanat: varasto, iltatyö, vuorotyö, päivätyö, logistiikka, trukki, keräily, lajittelu, paketti, varastotyöntekijä, pääkaupunkiseutu, pakettilajittelu, uusimaa, terminaali, terminaalityöntekijä

Ilmoitusnumero: 108429017

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus