Logistiikkapörssi

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 27.10.2021

Haluatko tavoittaa kerralla yli 500 eri pk-seudulla toimivaa logistiikka-alan yritystä sekä vastaanottaa juuri sinulle sopivia työtarjouksia? Kyllästyttääkö lukuisten hakemuslomakkeiden täyttäminen? Täytä yksi hakemus ja liity:

WORKPOWER LOGISTIIKKAPÖRSSIIN

Etsimme logistiikka-alan työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulla tapahtuviin töihin. Sadat yritykset ympäri Suomea potevat ennennäkemätöntä työntekijäpulaa ja ovat valmiina palkkamaan, olitpa sitten vanha konkari tai vasta aloitteleva tulevaisuuden toivo. Tavoita huima määrä työnantajia, hyödynnä markkinat ja nappaa itsellesi unelmien työ omilla ehdoilla.

Tarjoamme sinulle:

Sopivat ja monipuoliset työajat. Laadukkaat työvarusteet. Hyvän palkan. Mahdollisuuden valita itse oman uransa suunnan.

Hakuprosessi:

Workpower Oy lähettää säännöllisesti logistiikkapörssi tiedotteen sadoille yrityksille joka maanantai, viikon vapaista työntekijöistään. Yritykset saavat tämän jälkeen käydä kauppaa työntekijöistä ja tehdä ehdotuksia hallitusti Workpowerin kautta suoraan ehdokkaille. Logistiikkapörssissä työntekijäprofiili esitetään pelaajakorttimaisesti kuvineen, tietoineen ja hintoineen. Logistiikkapörssiin voi liittyä myös anonyymisti ilman kuva tai nimi velvoitetta. Voit joko työllistyä suoraan yrityksen palkkalistoille tai työskennellä Workpower Oy:n kautta turvallisesti, kunnes se oikea löytyy.

Lähetä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen seuraavat tiedot: Kasvokuva vaaleaa taustaa vasten, koko nimi ja ikä (asiakkaille paljastetaan vain etunimi ja ikä), asuinpaikkakunta, onko oma auto tai ajokortti ja muut mahdolliset kortit, työhistoria lyhyesti sekä niiden kestot, omatoive työpaikan ja palkan suhteen tai täytä hakemus alla olevasta linkistä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Karoliina Rainio
karoliina.rainio@workpower.fi
044 0897919

HR-konsultti Ossi Saarela
ossi.saarela@workpower.fi
040 6697566

Avainsanat: varasto, iltatyö, vuorotyö, päivätyö, logistiikka, trukki, keräily, lajittelu, paketti, varastotyöntekijä, pääkaupunkiseutu, pakettilajittelu, uusimaa, terminaali, terminaalityöntekijä

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.