Logistiikkakoordinaattori

Kokoaikainen

Eura

Haku päättyy 4.12.2022

Haemme asiakkaallemme logistiikkakoordinaattoria Euraan. 

Työnkuvaus: 
Työskennellessäsi logistiikkakoordinaattorina asiakkaallamme työnkuvasi on monipuolinen ja siihen sisältyy lähetysten koordinointia, valvomista ja käsittelyä. Työssäsi myös muun muassa käsittelet tullausasiakirjoja ja toimit oston tukena. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta logistiikasta, maksuehdoista ja toimitusehdoista. Etsimällämme hakijalla on hyvät organisointitaidot ja kyky priorisoida ja käsitellä useita tehtäviä samanaikaisesti. Katsomme eduksi kokemuksen ERP-järjestelmistä. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Hyviä vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoja
– Oma-aloitteisuutta
– 
Hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa
– Kykyä työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä

Työ on alkaa sopimukseen mukaan ja työn kesto on alustavasti 6kk. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon. Asiakkaamme tarjoaa työhön hyvän perehdytyksen ja yhteen hiileen puhaltavan työympäristön. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelu pidetään asiakkaalla.

Yhteystiedot: 
HR-konsultti
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!