fbpx

Listoittaja Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.9.2021

Listoittaja taikoo kodista kuin kodista viimeistellyn näköisen!

Etsimme asiakasyrityksellemme tarkkaavaista listoittajaa omakotitalokohteeseen. Tässä listoittajan pestissä pääset listoittamaan niin ovia, ikkunoita kuin lattioitakin. Lisäksi työnkuvaan kuuluu laminaattiasennukset, oviasennukset sekä saunalauteiden asennustyöt. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikaista päivätyötä. Työn edellytys on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja hakijalta toivomme aikaisempaa kokemusta listoittajan työstä. Asenne on kaiken aa ja oo, joten hae rohkeasti!

WorkPowerilla pääset työskentelemään vakaassa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä, jossa meidän HR-tiimimme välittää työntekijöistä aidosti. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan ja lisäksi saat laadukkaat työvarusteet WorkPowerilta. Työvarusteiden lisäksi työsuhteeseen kuuluu mukavia työsuhde-etuja!

Onko sun taikakirjan vahvimpana loitsuna listoitus? Tule tekemään taikojasi meille! Tässä työssä pääset tekemään viimeiset silaukset taloihin ja nauttimaan työnteosta listoitusten parissa!

Pääset laittamaan hakemuksen alla olevasta linkistä ja voit soittaa videohaastatteluajan vaikka heti: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, listoitus, listoittaja, rakennusala, raksa, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.