Listoittaja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 9.10.2022

Moikka! Löytyykö sinulla kokemusta listojen asennuksista? Haluatko työskennellä pääkaupunkiseudulla? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! Etsimme tällä hekellä asiakasyrityksellemme osaavia listoittajia pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin. 

Työssä menestyminen edellyttää:

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta ja osaamista listojen asentamisesta, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla löytyy aitoa halua oppia uutta ja kehittyä ammattilaisena. Edellytämme myös hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi mutta ei välttämätöntä työn kannalta. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä! Tämän lisäksi saat rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet, sekä HR-tiimimme tuen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle.

Jos koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat joustavasti tilanteesi ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi
040 1985588 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: listoittaja, rakennustyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.