Linjastonhoitaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 6.2.2022

Kiinnostaako elintarviketeollisuus sekä erilaisten koneiden käyttäminen? Oletko ripeä ja sosiaalinen tiimipelaaja?

Haemme nyt asiakkaallemme positiivista ja ahkeraa linjastonhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle

Asiakkaamme on leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen yritys, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Heidän tehtaassaan syntyy kaikkea taikinoista tarjoiluvalmiisiin tuotteisiin, sekä niin leipiä, kahvileipiä, kuin fast food -tuotteitakin. Asiakkaallamme on liiketoimintaa yli 20 eri maassa sekä yhteensä yli 6 000 työntekijää.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät leipomotuotteiden pakkauskoneiden käyttöä, koneiden säätämistä sekä valvontaa. Työssäsi varmistat pakkauskoneiden sujuvan toiminnan, teet tarvittaessa vianhakua sekä sekä pidät huolta työturvallisuudesta. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Työsi on 3-vuorotyötä ja käytössäsi on Leipomoalan TES.

Arvostamme

  • Kokemusta esimerkiksi tuotantotyöstä tai elintarviketeollisuudesta
  • Motivaatiota kehittyä ja aitoa kiinnostusta oppia linjastonhoitajan työtehtävät
  • Tiimityötaitoja sekä positiivista otetta työhösi
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Hyvää suomen ja kohtalaista englannin kielen taitoa
  • Hygieniapassia, mutta se ei ole välttämätön

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen ja monipuolisen työn, jonka lisäksi saat kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi. Työssäsi sinulla on tukena sekä huumorintajuinen työporukka että kannustavat esimiehet. Tässä työssä pääset oppimaan uutta sekä kehittymään elintarviketuotannon mielenkiintoisissa ja vastuullisissa työtehtävissä. Säännöllinen 3-vuorotyö antaa sinulle mahdollisuuden vapaa-ajan suunnitteluun.

Työsi alkaa puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hienoa! Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit lähettää kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: elintarviketeollisuus, tuotanto, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä, linjastonhoitaja, prosessityöntekijä, koneenhoitaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.