Linjastonhoitaja Myllyn Paras Oy:lle

Kokoaikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 12.2.2023

Oletko kiinnostunut myllyn toiminnasta ja monipuolisista tuotannon tehtävistä, joissa pääset kehittymään ja oppimaan uutta elintarviketeollisuudesta? Nautitko rutiininomaisesta työstä, jossa työpäiväsi kuluvat vauhdilla?

Haemme nyt asiakkaallemme Myllyn Paras Oy:lle oma-aloitteista ja ahkeraa linjastonhoitajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle. Aiempaa kokemusta linjastonhoitamisesta et välttämättä tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi.

Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä Suomessa.

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät osittain automatisoidun pastalinjaston ajamista sekä valvontaa. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi tuotantokoneiden käyttäminen, tuotteiden vaihdot, tuoteajojen aloitukset ja lopetukset, sekä tuotteiden pakkaaminen. Lisäksi työskentelet myös sekoittamon ja pakkaamon puolella silloin, kun pastalinjasto ei kaipaa huomiotasi. Työsi on ajoittain hektistä, etkä säikähdä kiireisiäkään työpäiviä. Pääset työskentelemään säännöllisessä 5-vuorokierrossa (6 päivää töitä, 4 vapaata, 8h pituiset työvuorot), joka antaa sinulle vapauden suunnitella myös vapaa-aikaasi.

Arvostamme

  • Kokemusta tuotantotyöstä tai kiinnostusta oppia alan työtehtävät
  • Oma-aloitteista ja reipasta työasennetta
  • Valmiutta 5-vuorotyöhön
  • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Myllyn Parhaalla saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. Tässä työssä pääset oppimaan uutta sekä kehittymään elintarviketuotannon mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa tehtävissä. Säännöllinen 5-vuorotyö antaa sinulle mahdollisuuden pidempiin vapaisiin sekä vapaa-aikasi suunnitteluun. Työsi alkaa vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen Myllyn Parhaalla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: elintarviketeollisuus, tuotanto, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä, linjastonhoitaja, prosessityöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!