Liikenteenohjaaja

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 21.4.2024

Hae meille liikenteenohjaajaksi!

Liikenteenohjaajana työtehtäviisi kuuluu pääasiassa jalankulkijoiden ja kevyen liikenteen ohjaus asfaltti- ja rakennustyömaiden edustalla. Kokemus ei tässä tehtävässä ole välttämätöntä, sillä huolellisuus ja turvallisuusohjeiden ehdoton noudattaminen ovat työssä pärjäämisen edellytys. Koska työ on fyysistä ja tapahtu ulkona, ei myöskään kestävistä jalkavoimista ole tässä työssä haittaa! 

Tehtävään vaaditaan voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti sekä tieturva 1. Töiden aloitus tapahtuu joustavasti kesällä 2024.  Työajat ovat mukavan säännölliset arkisin kello 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti 11,72 – 13,20e/h + TES mukaiset lisät. 

Tarjoamme työntekijöillemme aina kattavan perehdytyksen sekä laadukkaat työvaatteet ja -varusteet. Työsuhteesi aikana toimistollamme sinua palvelee helposti lähestyttävä raksatiimi, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan. 

Jätä hakemus meille jo tänään – aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363 

Myyntikonsultti Ira Martin p. 040 676 6383

Avainsanat: liikenteenohjaus, raksa, Tampere, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 99365291

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus