Liikenteenohjaaja PIKA

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 24.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme liikenteenohjaajia Helsingin seudulle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työtehtäviin kuuluu liikenteen ohjaaminen tietyömaan välittömässä läheisyydessä, niin että työt voidaan tehdä turvallisesti. Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi, mutta reipas asenne ratkaisee. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta mm. työaikojen suhteen. Edellytämme sinulta voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturva1-kortteja.

Työt alkavat pikaisella aikataululla, joten olethan nopea ja täytä hakemus heti! 

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: liikenteenohjaaja, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.