Liikenteenohjaaja

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 27.5.2022

Hei! Olemme etsimässä asiakasyrityksellemme liikenteenohjaajia Hämeenlinnaan. Katsomme eduksi kokemusta sekä vastaavista tehtävistä, että muista rakennusalan töistä, mutta tärkeintä on, että suhtaudut reippaasti työntekoon. Kuulostaako tämä sinulta? Laita hakemus tulemaan jo tänään!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan liikenteen ohjaaminen tietyömaan välittömässä läheisyydessä, niin että työt voidaan suorittaa turvallisesti. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen sekä työhöntarttuva, että motivoitunut asenne. Tehtävässä toimiminen edellyttää sinulta voimassaolevia Työturvallisuus– ja Tieturva1-kortteja. 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme laadukkaat ja mukavat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen. Tämän lisäksi iloinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemusta heti tänään tulemaan!  

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR Trainee, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: Liikenteenohjaaja, rakennusala, Hämeenlinna, Kanta-Häme

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.