Liikenneasematyöntekijä Teboil Pirkanhovi

Osa-aikainen

Lempäälä

Haku päättyy 12.12.2021

Etsimme asiakkaallemme Teboil Pirkanhoviin liikenneasematyöntekijöitä monipuolisiin liikenneaseman työtehtäviin. Liikenneasema on auki 24/7.

Työnkuva
Liikenneasematyöntekijän työnkuvaan kuuluu monipuolisesti kaikkia liikenneaseman tehtäviä, kuten asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä, liikennemyymälän siisteydestä huolehtimista, kuorman purkua ja hyllytystä sekä kahvilapuolen toiminnot sekä myös avustavia tehtäviä keittiössä. Työsuhteessa noudatetaan MaRaVa TES palkkausta. Me perehdytämme sinut työtehtäviin. Asenne ratkaisee! Työsuhde voi olla vakituinen tai määräaikainen. Sinulla on myös mahdollisuus pelkkään yötyöhön, jos se sopisi sinulle parhaiten. Tämä työ sopii kokoaikaista vakituista työtä etsivälle. Kyseessä on 3-vuoro työ.

Edellytämme
– reipasta, oma-aloitteista asennetta
– rutkasti iloista palvelumieltä
– hyvää priorisointikykyä ja kykyä työskennellä vilkkaassa työympäristössä
– rohkeutta ja avointa mieltä, sillä työtehtäviä voi olla laidasta laitaan
– todellista halua puhaltaa yhteen hiileen tiimin kanssa
– hygieniapassia ja 18-vuoden ikää

Tarjoamme
Monipuoliset työtehtävät, joten takaamme, että tulet kehittymään alan moniosaajaksi. Saat mahdollisuuden kehittyä myös asiakaspalvelun ammattilaiseksi. Tiimissämme tulet jatkuvasti oppimaan uutta ja etenemään urallasi. Tarjoamme myös vastuullisen työn ja vahvan tuen esimiehiltä sekä työyhteisöltä.

Arvostamme
– asiakaspalvelutaitoja
– aiempaa kokemusta kahvilasta, pikaruokaravintolasta, keittiöstä tai kaupan alan kokemusta
– mahdollisuutta sitoutua työtehtävään pidemmäksi aikaa
– uudistushalukkuutta ja kykyä tuoda kehitysehdotuksia rohkeasti ilmi

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteessa www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi.

Avainsanat: asiakaspalvelu, liikenneasema, osa-aikainen, kokopäivätyö, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.