Levytyökeskusoperaattori Laitilaan

Kokoaikainen

Laitila

Haku päättyy 21.8.2022

Haemme asiakasyrityksellemme Laitilaan ammattitaitoista levytyökeskusoperaattoria.

Työnkuva:
Asiakkaamme tarjoaa muun muassa komponentteja, osa-kokoonpanoja sekä valmiita tuotteita alihankintana. Työnkuvaasi kuuluu levytyökeskuksen ohjelmointi ja käyttö. Työnkuvaasi voi sisältyä myös oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi särmäyspuristimien käyttöä ja asetusten tekoa. Toivomme sinulta metallialan koulutusta tai työkokemuksen kautta kerrytettyä osaamista. Piirustusten lukutaito ja työturvallisuuskortti lasketaan eduksi.

Etsimämme hakija on oma-aloitteinen, huolellinen, luotettava ja joustava. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tiimityötaitoja ja aitoa kiinnostusta oppia uutta sekä kehittyä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään joko kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaallamme on moderni konekanta ja osaava henkilöstö. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen työhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. WorkPowerin työntekijänä saat välittävän ja aktiivisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Kiinnostuitko?

Tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemus osoitteessa www.workpower.fi. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan tiloissa Laitilassa. 

Lisätietoja: 
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: levytyökeskus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.